لیفتراک یکی از حیاتی ترین تجهیزات مورد استفاده در انبار های بزرگ نیز می باشد. اگر شما نیز در صنعت انبارداری فعالیت می کنید و علاقه مند به کسب اطلاعات بیشتر درباره انواع لیفتراک های مناسب با سیستم انبارداری هستید در ادامه این مطلب همراه ما باشید.
لیفتراک چیست؟
لیفتراک نیز یکی از تجهیزات مهم صنعت انبارداری است که برای چیدمان اصولی محصولات در انبار مورد استفاده قرار می گیرد. به خصوص در انبار های که از سیستم قفسه خود راهرو استفاده می کنند لیفتراک نیز نقش مهمی را بر عهده دارد.
چرا باید از لیفتراک در انبار استفاده کنیم؟
از ویژگی های لیفتراک در سیستم انبارداری می توان به قدرت زیاد برای جا به جایی محصولات سنگین نیز اشاره کرد. با توجه به متنوع بودن دستگاه های لیفتراک در هر نوع انباری می توان از آن ها نسبت به سیستم انبارداری و محصولات استفاده کرد. با استفاده از قابلیت ارتفاع بالابری می توان محصولات را در ارتفاع های بیشتر نیز چیدمان کرد.
معرفی انواع لیفتراک
همانطور که گفته شد لیفتراک ها در انواع مختلفی تولید شده اند. به طور کلی دو دسته بندی لیفتراک برقی و احتراق داخلی برای تولید انواع لیفتراک ها در نظر گرفته شده است. در ادامه این بخش ما قصد داریم چند مدل از لیفتراک هایی که در دسته بندی دوم قرار می گیرند را معرفی کنیم.
- لیفتراک چهار چرخ:
یکی از تجهیزات متداول در انبار لیفتراک چهار چرخ نیز می باشد. نحوه عملکرد لیفتراک چهار چرخ بسیار ساده است و تنها با استفاده از یک دکل و یک جفت شاخک بار های سنگین نیز قابلیت جا به جایی اجسام حجیم را دارد. ارتفاع دکل لیفتراک چهار چرخ از سه متر شروع شده و تا هفت و نیم متر در بازار وجود دارد.
- لیفتراک سه چرخ:
لیفتراک سه چرخ با استفاده از موتور برقی کار می کند و در شعاع کمی قابلیت گردش دارد. بنابراین اگر سیستم انبار داری شما به گونه ای طراحی شده است که قفسه و راهرو ها کوچک هستند می توانید از لیفتراک سه چرخ برای جا به جایی و چیدمان محصولات نیز استفاده کنید. در مقایسه با لیفتراک های چهار چرخ نیاز است که در استفاده از لیفتراک های سه چرخ بسیار دقت کنید چرا که لیفتراک سه چرخ قابلیت جا به جایی بار های سنگین را ندارد.
- استکر لیفتراک:
استکر لیفتراک از قدرت بالایی برخوردار است و می تواند بار های سنگین را به راحتی بلند کند. برای حرکت کردن استکر لیفتراک به موتورهای الکتریکی نیاز است. برخلاف مدل های دیگر این لیفتراک دارای یک شاخک ثابت و یک شاخه متحرک است. اگر انبار شما فضایی طبقه بندی شده دارد می توانید از استکر لیفتراک نیز برای چیدمان محصولات در آن استفاده کنید.
- ریچتراک:
یکی از رایج ترین مدل های لیفتراک در بازار ریچتراک است. لیچتراک قابلیت دسترسی به ارتفاع های بالاتر را هم دارد. بنابراین به دلیل ویژگی منحصر به فردی که ریچتارک دارد مورد استقبال افراد بسیاری قرار گرفته است. اگر از نظر ظاهری ریچتراک را با استاکر ها مقایسه کنید متوجه شباهت آن ها خواهید شد. البته تفاوت هایی هم در ظاهراین دو دستگاه وجود دارد که به دلیل قرار گیری کابین وص ندلی در ریچتراک برخلاف استاکر است. باید بدانید که از نظر کاربردی ریچتراک به دلیل ویژگی های ظاهری تنها در فضا های بسته قابل استفاده نیز می باشد. البته می توان گفت علت استفاده از این مدل لیفتراک در فضا بسته به دلیل ویژگی های منحصر به فرد این دستگاه است. چرا که ریچتراک برای حرکت کردن به فضای زیاد و چرخش اضافی ندارد.
لیفتراک الکتریکی و دیزلی چه تفاوتی با یک دیگر دارند؟
لیفتراک الکتریکی در دسته بندی لیفتراک های برقی قرار می گیرد. از لیفتراک های الکتریکی در فضاهای کوچک برای رفع نیاز های خاص استفاده می کنند. لیفتراک الکتریکی به شما این ویژگی را می دهد که بدون آلودگی صوتی و با سر صدایی بسیار کم محصولات خود را در انبار به کمک لیفتراک چیدمان کنید. لیفتراک الکتریکی دارای یک صفحه نمایش کوچک است که به شما کمک می کند در فضای کوچک کنترل بهتری بر روی لیفتراک داشته باشید. البته باید بدانید که با استفاده از لیفتراک های الکتریکی نمی توان بار های سنگین را جا به جا کرد. تفاوت بین لیفتراک الکتریکی با لیفتراک دیزلی در این است که از لیفتراک های دیزلی در شرایط کاری سخت استفاده می کنند. همچنین می توانید از لیفتراک دیزلی برای چیدمان محصولات در انبار های بزرگ استفاده کرد. همچنین قدرت لیفتراک های دیزلی بسیار بیشتر از لیفتراک های الکتریکی است. اگر قصدد راه اندازی یک انبار را دارید و به دنبال تجهیزات با کیفیتی هستید پیشنهادما به شما مراجعه به سایت بایگانی ریلی پومر نیز می باشد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.